foto

Robin Wentworth

  • nar. 20.7.1927
    Edmonton, Middlesex, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.10.1997 (70 let)
    Hillingdon, Middlesex, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Alice Through the Looking Glass (TV film)
1972 Nothing But the Night
1968 The Blood Beast Terror
1965 Act of Murder
1962 Night of the Prowler
1938 Case of the Frightened Lady, The (TV film)
Julius Caesar

TV seriály

1992 Anglo-saské vztahy (TV seriál)
1990 Domek z karet (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1982 Something in Disguise (TV seriál)
1979 Potter (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1974 Nine Tailors, The (TV seriál)
1972 In for a Penny (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)
1969 Ours Is a Nice House (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Rainbow City (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 United! (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Francis Storm Investigates (TV seriál)
Kipps (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
1959 Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky