foto

Duncan Lewis

  • nar. 1.1.1904
    Gunnersbury, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.9.1965 (61 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Act of Murder
1963 Strictly for the Birds
Vlivní lidé
1962 Strongroom
1960 Julius Caesar (TV film)
1949 Huggetts Abroad, The
1948 Brass Monkey
Deep Waters
Love In Waiting
Pokusný králík
Third Time Lucky
Šest statečných

TV seriály

1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
1964 Fire Crackers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
Three Live Wires (TV seriál)
1960 Scotland Yard (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1953 Eye Witness (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace