foto

Anneli Martini

  • nar. 21.12.1948 (72 let)
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Till solen går upp
2019 Jag kommer hem igen till jul
2018 Aniara
2010 Neživí
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
2005 Asta Nilssons sällskap
Störst av allt
2003 Hannah med H
2001 Jako bílý sníh
2000 Nová země
1995 Tag ditt liv
1992 Ha ett underbart liv
Hammar
1991 Sista vinden från Kap Horn (TV film)
1990 Blankt vapen
1988 Mask of Murder
1987 Sanning och konsekvens (TV film)
1986 Amorosa
1980 Mördare! Mördare! (TV film)

TV seriály

2019 Solsidan (TV seriál)
Episode 4 (S06E04)
2018 Sjölyckan (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
2013 Wallander (TV seriál)
Den orolige mannen (S03E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Hlavní vysílací čas (E02)
2011 Solsidan (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fredde testar singellivet (S02E09)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Svenska slut (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
Sally (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
1996 Silvermannen (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)
1994 Fallet Paragon (TV seriál)
Rapport till himlen (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1991 Guldburen (TV seriál)
1988 Clark Kent (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1974 Engeln (TV seriál)

Dokumentární

1982 Målaren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky