foto

Marika Lindström

  • nar. 25.11.1946 (72 let)
    Skellefteå, Västerbottens län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Medan vi lever
Sámská krev
2014 Miraklet i Viskan
2013 Den som söker
Fjällbackamorden: Strandridaren (TV film)
2006 Inga tårar
Tusenbröder - Återkomsten
2001 Kvinna med födelsemärke (TV film)
Sprängaren
1999 Fatimas tredje hemlighet
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
1997 Pippi Punčochatá
1994 Pillertrillaren
Sommarmord
1993 Sökarna
1990 Honungsvargar
1989 Nebojácná Kajsa
1988 Clark Kent (TV film)
1987 Dnes vše, zítra nic (TV film)
Nionde kompaniet
Ondskans år (TV film)
1985 Svindlande affärer
1982 Gräsänklingar
1980 Ett drömspel (TV film)
Swedenhielms (TV film)
1979 Charlotte Löwensköld
1968 Markurells i Wadköping (TV film)

TV seriály

2017 Torpederna (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2014 Torpederna (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
2013 Wallander (TV seriál)
Den orolige mannen (S03E01)
2012 Arne Dahl: Velké vody (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Případy Anniky Bengtzonové - The Red Wolf (E04)
Případy Anniky Bengtzonové - Prime Time (E02)
The Spiral (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
1993 Morsarvet (TV seriál)
Rosenbaum (TV seriál)
1992 Blueprint (TV seriál)
1991 Mord och passion (TV seriál)
1989 Flickan vid stenbänken (TV seriál)
Tre kärlekar (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1985 Lösa förbindelser (TV seriál)
1982 Skulden (TV seriál)
1979 Godnatt, jord (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1972 Bröderna Malm (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace