foto

Sigfrit Steiner

  • nar. 31.10.1906
    Basel, Švýcarsko
  • zem. 21.3.1988 (81 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 La nuit de l'eclusier
1988 Am Abend aller Tage (studentský film)
Das Königsstechen (TV film)
1987 Wenn ich die Antwort wüßte
1986 Duet pro jednoho
Lisa und die Riesen
Rodná vlast
1985 Frau mit den Karfunkelsteinen, Die (TV film)
1984 Die Platzanweiserin (TV film)
Modrovous (TV film)
Snob, Der (TV film)
1983 Láska v Německu
Schwarze Spinne, Die
Žár
1982 Imperativ
1981 Don Quichottes Kinder (TV film)
Mond is nur a nackerte Kugel, Der
Náruživci
Nächtliches Gespräch mit einem verachteten Menschen (TV film)
Preußische Nacht (TV film)
1980 Kaiserhofstraße 12 (TV film)
1979 Brot und Steine
Gefrorene Herz, Das
Nathan, der Weise (TV film)
1978 Als Hitler das rosa Kaninchen stahl (TV film)
Geschlossene Gesellschaft (TV film)
Mosazný terč
Wunnigel (TV film)
1977 Heinrich
Jugendliebe, Eine (TV film)
Laub voller Trauer (TV film)
Waldrausch
1976 Fluchtgefahr (TV film)
Plötzliche Einsamkeit des Konrad Steiner, Die
1975 Filmriss (TV film)
1973 Chodec
1972 Der Fall
Fegefeuer in Ingolstadt (divadelní záznam)
Frohe Ostern (TV film)
Křik černých vlků
Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Das Herz aller Dinge (TV film)
Das große Projekt (TV film)
Falsche Gewicht, Das (TV film)
Iwanow (TV film)
Klassenkampf (TV film)
Preußen über alles... - Bismarcks deutsche Einigung (TV film)
Professor Sound und die Pille - Die unwahrscheinliche Geschichte einer Erfindung (TV film)
1970 Claus Graf Stauffenberg (TV film)
Der Mann am Strick (TV film)
Der Nagel (TV film)
Die blinden Ameisen (TV film)
General Oster - Verräter oder Patriot? (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1969 Der Tanz des Sergeanten Musgrave (TV film)
Liebe gegen Paragraphen (TV film)
Sturm im Wasserglas (TV film)
Troilus und Cressida (TV film)
1968 Das Missverständliche im Leben des Herrn Knöbel (TV film)
Das imaginäre Leben des Straßenkehrers Auguste G. (TV film)
Des Meeres und der Liebe Wellen (TV film)
Kraft des Gesetzes (TV film)
1967 Asche und Glut (TV film)
Bäume sterben aufrecht (TV film)
Der Blinde (TV film)
König Ödipus (TV film)
1966 Bethanien (TV film)
Der Fall Jeanne d'Arc (TV film)
Ohne festen Wohnsitz (TV film)
Past sklapne o půlnoci
Ritter vom Mirakel, Der (TV film)
1965 Bernhard Lichtenberg (TV film)
Mutter Courage und ihre Kinder - Eine Chronik aus dem Dreißigjährigen Krieg (divadelní záznam)
1964 Actis (TV film)
Die Teepuppe (TV film)
Die erste Legion (TV film)
Lydia muss sterben (TV film)
Mann im schönsten Alter, Ein
Sie werden sterben, Sire (TV film)
Wie ein Dieb in der Nacht (TV film)
1963 Aufstand der Gehorsamen (TV film)
König Ödipus (TV film)
Leb wohl, mein Traum (TV film)
Verspätung in Marienborn
1962 Anne Bäbi Jowäger - II. Teil: Jakobli und Meyeli
Der kleine Lord (TV film)
Dreht euch nicht um! (TV film)
Schneewittchen und die sieben Gaukler
1961 Bernadette Soubirous (TV film)
1960 Der Hauptmann von Köpenick (TV film)
Die Friedhöfe (TV film)
Drei schräge Vögel
1959 Du gehörst mir
Nachtasyl (TV film)
1958 Colombe (TV film)
César (TV film)
Der Schinderhannes
Kaukasische Kreidekreis, Der (TV film)
Stalo se za bílého dne
1957 Bäckerei Zürrer
Richter und sein Henker, Der (TV film)
Taxichauffeur Bänz
1956 Kitty a velký svět
Oberstadtgass
1955 Polizischt Wäckerli
Uli, der Pächter
1954 Případ Mauricius
1953 Sie fanden eine Heimat
1952 Palace Hotel
1948 Nach dem Sturm
1947 Matto regiert
1945 Poslední příležitost
1942 Menschen, die vorüberziehen
Steibruch
1940 Dilemma
1939 Wachtmeister Studer
1938 Füsilier Wipf

TV seriály

1985 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Weltreisende (S01E04)
1983 Monaco Franze - Der ewige Stenz (TV seriál)
1981 Fall Maurizius, Der (TV seriál)
1980 Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 Die Buddenbrooks (TV seriál)
Jauche und Levkojen (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)
1974 Ardéchois-coeur-fidèle (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Der rote Schal (TV seriál)
Ein Fall für Männdli (TV seriál)
Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
Rappelkiste (TV seriál)
1972 Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
1971 Appointment with Destiny (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Raumpatrouille - Die phantastischen Abenteuer des Raumschiffes Orion (TV seriál)
1965 Der seidene Schuh (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
Interpol (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace