foto

Vincent Guastaferro

  • nar. 6.4.1950 (70 let)
    Jersey City, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 An Old Man's Gold
2008 Červený pás
2005 Portrét šílenství
2004 Pravidla boje
2001 Maniacts
2000 Jacks or Better
Velké trable malého města
1999 Malé hříchy (TV film)
Nespoutaná volnost
Sladký ničema
1998 Mafiánský synek
The Wonderful Ice Cream Suit
1997 Touch Me
1994 Midnight Run for Your Life (TV film)
1993 Na útěku za průšvihem
1992 Sinatra (TV film)
1991 Nebezpečná hra
Tagget (TV film)
Ve jménu dítěte (TV film)
Vražda
1990 Megaville
Stav milosti
1989 Nejbližší příbuzenstvo
Přepadení v L.A. (TV film)
Ráj detektivů (TV film)
Shocker
Top of the Hill (TV film)
1988 Nitti - Neústupný (TV film)
S mafií v patách
1986 Orlové práva
Pátek třináctého 6: Jason žije
Vůbec nic společného
1981 Závod s časem

TV seriály

2012 Doteky osudu (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vraždy na zakázku (S05E03)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Soul Free (S01E13)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Obchod s diamanty (S02E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Hrobařík americký (S02E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Family Friend (S16E12)
2005 Západní křídlo (TV seriál)
2162 Votes (S06E22)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Všechno je relativní (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Third Guy (S01E16)
1999 Becker (TV seriál)
Scriptus Interruptus (S01E11)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
R & R (E19)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
Cybill (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Heavin' Can Wait (S03E04)
One Big Happy Family (S03E03)
Torah! Torah! Torah! (S03E02)
další epizody (5)
Kutil Tim (TV seriál)
Sveřepý pohled (S05E07)
1994 Zmije (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
You Bet Your Life (S02E08)
Double Abandando (S02E07)
Dead and Gone (S02E04)
další epizody (13)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
Ice Follies (S01E09)
NYPD Lou (S01E07)
další epizody (8)
Superman (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1989 Nasty Boys (TV seriál)
Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Top of the Hill (TV seriál)
1987 Sable (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Joe Bash (TV seriál)
Kriminální příběhy (TV seriál)
Throb (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
Wordplay / Dreams for Sale / Chameleon (S01E02)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky