foto

Matthew Faison

  • nar. 13.1.1944 (75 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Drawing Down the Moon
1996 Zapomenuté hříchy (TV film)
1995 Eye of the Stalker (TV film)
Texaská spravedlnost (TV film)
1994 Lily in Winter (TV film)
Obchodník s láskou (TV film)
Roswell (TV film)
1993 Bezstarostný Kelly
Kořeny zla (TV film)
Někdo se dívá
Včera narození
1992 Cti matku svou (TV film)
1991 Druhá strana lásky (TV film)
For the Boys
Freddyho smrt - Poslední noční můra
Lucy & Desi: Before the Laughter (TV film)
Mistr loutkář III: Toulonova pomsta
Život pod psa
1990 Bar Girls (TV film)
Ladies on Sweet Street
1989 Taken Away (TV film)
Tlusťoch a Chlapeček
Wired
Škrtiči z Hillside (TV film)
1988 Bird
Jdi za světlem (TV film)
1987 Perry Mason: Případ zlovolného ducha (TV film)
1986 Boj o Jenny (TV film)
Drsní chlapi
Pátek třináctého 6: Jason žije
1985 A Reason to Live (TV film)
Cesta Natty Gannové
Deadly Intentions (TV film)
Kids Don't Tell (TV film)
Modlitba smrti
This Child Is Mine (TV film)
1984 Anatomy of an Illness (TV film)
Fatal Vision (TV film)
Průvodce osamělého muže
Sins of the Past (TV film)
Something About Amelia (TV film)
1983 Happy Endings (TV film)
M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
Soudcova noc
Šťastný konec (TV film)
1982 Dělej, co umíš (TV film)
Hlavní podezřelý (TV film)
Not in Front of the Children (TV film)
1981 A Gun in the House (TV film)
Bezvýznamná smrt (TV film)
Callie & Son (TV film)
Drahá maminko
Getting Even
Pravdivé zpovědi
1980 Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
The Night the City Screamed (TV film)
1979 Act of Violence (TV film)

TV seriály

1999 JAG (TV seriál)
Šestý smysl (S04E20)
Pohotovost (TV seriál)
Místo původu (S05E18)
1995 Murder One (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Zmatek (S01E04)
1992 Jack's Place (TV seriál)
Kapela snů (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Shaky Ground (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
Get a Life (TV seriál)
Lifestories (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Only Sin Deep (S01E04)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
Sonny Spoon (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Just the Ten of Us (TV seriál)
Mathnet (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Blue Thunder (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Call to Glory (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Webster (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hrdinové (S10E19)
1981 Best of the West (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
The Kwicky Koala Show (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace