foto

Nancy McLoughlin

  • nar. 23.3.1960 (59 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2007 Údajná vražda (TV film)
2006 Jiná než ti ostatní (TV film)
2005 Odd Girl Out (TV film)
1999 Slečna Anya (TV film)
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Vánoce trochu jinak (TV film)
1994 The Yarn Princess (TV film)
Vezmi mě znovu domů (TV film)
1993 A Case for Murder (TV film)
A potom přijde oheň (TV film)
Vražda nevinných (TV film)
1992 Osudová láska (TV film)
1991 Jednou se vrátí (TV film)
Ve jménu dítěte (TV film)
1988 Pátek třináctého 7 - a.z.
1987 Schůzka s andělem
1986 Pátek třináctého 6: Jason žije

TV seriály

2007 Božská mrcha (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2009 His Name Was Jason: 30 Years of Friday the 13th (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace