foto

Jozef Šándor

  • nar. 8.3.1920 (98 let)
    Sobotište, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Reverend (TV film)
1988 Lovecký nôž (TV film)
Stilmondský starosta (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
1986 Neobyčajné všedné dni (TV film)
1985 Žena z antisveta (TV film)
1984 Staviteľ Solness (TV film)
Súťaž o milión (TV film)
1982 Doktor Bencúr (TV film)
1981 Prípad Evy Burdovej (TV film)
Služobná cesta (TV film)
1980 Podobizeň prvej lásky (TV film)
Sivá hmla (TV film)
1979 A pobežím až na kraj sveta
Hotový konflikt krvi (TV film)
Príležitosť (TV film)
1978 Nie
Sesternica Beta (TV film)
Vydierač z poblúznenia (TV film)
1977 Poslední parlamentári (TV film)
Smrť malomeštiaka (TV film)
Vojna a mier (divadelní záznam)
1976 Americká tragédia (TV film)
Andersonvillský proces (TV film)
Plukovník Chabert (TV film)
Syn (TV film)
1975 Dom za mestom (TV film)
1974 Mont Oriol (TV film)
1973 Dynamit (TV film)
Jaltská konferencia 1945 (TV film)
Kaucia (TV film)
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
Žobrácke dobrodružstvo (TV film)
1972 Večne mladá história (TV film)
1971 Mŕtve duše (TV film)
1970 Strach z pekla (divadelní záznam)
1969 Hra o slobode (TV film)
Molièr (TV film)
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
1967 Dvorné dámy (TV film)
Hernani (TV film)
Pasca (TV film)
Villon, spor o básnika (TV film)
1966 6. júl (TV film)
Alžbeta Anglická (TV film)
Smrť gubernátora (TV film)
Tiene sa množia v podvečer (TV film)
1965 Korupcia v justičnom paláci (TV film)
1964 Sám vojak v poli (TV film)
Tisíc podpisov za obžalovaného (TV film)
1963 Proces o oslí tieň (TV film)
1955 Žena z vrchov
1952 Velké dobrodružství
1950 Priehrada
1949 Katka
1948 Bílá tma

TV seriály

1989 Škola detektívky (TV seriál)
1980 Svadba bez nevesty (TV seriál)
1975 Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace