foto

Alfonso Iturralde

  • nar. Merida, Yucatan, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Burlesque
1977 Carita de primavera

TV seriály

2016 Tres veces Ana (TV seriál)
2013 Tempestad, La (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Fuerza del destino, La (TV seriál)
2008 En nombre del amor (TV seriál)
La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Las tontas no van al cielo (TV seriál)
Querida enemiga (TV seriál)
2007 Al diablo con los guapos (TV seriál)
Amor sin maquillaje (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2003 Alegrijes y rebujos (TV seriál)
Bajo la misma piel (TV seriál)
2002 Así son ellas (TV seriál)
Otra, La (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Vášnivý polibek (TV seriál)
Vždy tě budu milovat (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
Por tu amor (TV seriál)
1998 Preciosa (TV seriál)
1997 Mi querida Isabel (TV seriál)
1996 Azul (TV seriál)
La culpa (TV seriál)
1994 Marimar (TV seriál)
1992 Abuelo y yo, El (TV seriál)
1989 Ángeles blancos (TV seriál)
1988 Monte Calvario (TV seriál)
1985 Bianca Vidal (TV seriál)
Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Principessa (TV seriál)
1983 Pasión de Isabela, La (TV seriál)
1981 Hogar que yo robé, El (TV seriál)
Limosna de amor, Una (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky