foto

Juraj Paška

  • nar. 9.1.1921
    Mýtna, Slovensko, Československo
  • zem. 9.1.1991 (70 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Sůl nad zlato
1981 Rembrandt van Rijn (TV film)
1980 Posledný súd Michelangela Buonarrotiho (TV film)
Prelom (TV film)
1979 Život je sen (TV film)
1978 Nie
Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
1977 Dravý prúd (TV film)
Štipku soli (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Do posledného dychu
Nežiadúci (TV film)
1975 Meridián (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Čenkovej deti (TV film)
1974 Jaríkovský kostol (TV film)
Šuster, drž sa kopyta! (TV film)
1973 Desatinka citu (TV film)
Dynamit (TV film)
Prípad Gabriela (TV film)
Tajná lodná cesta (TV film)
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
1972 Povíchrica (TV film)
Proces (TV film)
Zabiják (TV film)
1971 Dosť dobrí chlapi
Krompašská vzbura (TV film)
Mŕtve duše (TV film)
Siedmi z radnice (TV film)
1970 Don Quijote zvádza boj (TV film)
Strach z pekla (divadelní záznam)
Vassa Železnovová (divadelní záznam)
1969 Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1968 Niet inej cesty
1967 Dvorné dámy (TV film)
Hernani (TV film)
Obraz pekla (TV film)
Villon, spor o básnika (TV film)
Červená Roza (TV film)
1966 6. júl (TV film)
Alžbeta Anglická (TV film)
Isté povinnosti (TV film)
Sudca a jeho kat (TV film)
1965 Korupcia v justičnom paláci (TV film)
1964 Mária Havranová (TV film)
Smoliarka (TV film)
Sám vojak v poli (TV film)
Čas tvojho žitia (TV film)
1963 Dobrodružstvo s Vaterlandom (TV film)
Proces o oslí tieň (TV film)
Tvár v okne
1959 Skaly a ľudia
1957 Štyridsaťštyri
1956 Posledná bosorka
1950 Priehrada
1949 Lož má krátke vlny
1948 Bílá tma
1946 Varúj...!

TV seriály

1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Lastovičky (E03)
Kto krúti kolotoč (E02)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace