foto

Juraj Paška

  • nar. 9.1.1921
    Mýtna, Slovensko, Československo
  • zem. 9.1.1991 (70 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Sůl nad zlato
1981 Rembrandt van Rijn (TV film)
1980 Klenovič Ján (TV film)
Posledný súd Michelangela Buonarrotiho (TV film)
Prelom (TV film)
1979 Satanov chrám (TV film)
Život je sen (TV film)
1978 Nie
Poéma o svedomí I., II.
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
1977 Dravý prúd (TV film)
Koruna lásky a smrti (TV film)
Preloženie (TV film)
Štipku soli (TV film)
1976 Americká tragédia (TV film)
Do posledného dychu
Nežiadúci (TV film)
1975 Meridián (TV film)
Profesor Sonnenbruch (TV film)
Čenkovej deti (TV film)
1974 Jaríkovský kostol (TV film)
Šuster, drž sa kopyta! (TV film)
1973 Desatinka citu (TV film)
Dynamit (TV film)
Prípad Gabriela (TV film)
Tajná lodná cesta (TV film)
Teheránska konferencia 1943 (TV film)
Timon Aténsky (TV film)
1972 Deň sa začína pred úsvitom (TV film)
Nečakaná návšteva (TV film)
Povíchrica (TV film)
Proces (TV film)
Zabiják (TV film)
1971 Dosť dobrí chlapi
Hodina života (TV film)
Krompašská vzbura (TV film)
Mŕtve duše (TV film)
Siedmi z radnice (TV film)
1970 Don Quijote zvádza boj (TV film)
1969 Chodba smrti (TV film)
Hrdá to pieseň (TV film)
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1968 Niet inej cesty
1967 Dvorné dámy (TV film)
Francois Villon - spor o básnika (TV film)
Hernani (TV film)
Obraz pekla (TV film)
Červená Roza (TV film)
1966 6. júl (TV film)
Alžbeta Anglická (TV film)
Isté povinnosti (TV film)
Pred súdom (TV film)
Sudca a jeho kat (TV film)
1965 Stratený list (TV film)
1964 Korupcia v justičnom paláci (TV film)
Marína Havranová (TV film)
Smoliarka (TV film)
Sám vojak v poli (TV film)
Čas tvojho žitia (TV film)
1963 Dobrodružstvo s Vaterlandom (TV film)
Proces o oslí tieň (TV film)
Tvár v okne
Vráťte mi školné (TV film)
1962 Vrátim sa živý (TV film)
1959 Skaly a ľudia
1957 Posledná bosorka
Štyridsaťštyri
1950 Priehrada
1949 Lož má krátke vlny
1948 Bílá tma
Vlčie diery
1946 Varúj...!

TV seriály

1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1976 Miesto v dome (TV seriál)
Lastovičky (E03)
Kto krúti kolotoč (E02)
1975 Divadlo v dome (TV seriál)
Reklamný úsmev (E02)
Nepokojná láska (TV seriál)
Rodina (E05)
Mária (E04)
Sestry (E03)
další epizody (5)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1967 Zrkadlo občana Pokorného (TV seriál)

Dokumentární

1957 Kým vykročia... - vyp.

Divadelní záznam

1970 Strach z pekla (divadelní záznam)
Vassa Železnovová (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky