foto

Rudolf Vodrážka

  • nar. 9.3.1932
    Plzeň, Československo
  • zem. 21.2.2001 (68 let)
    Praha, Česko

Herecká filmografie

Filmy

1997 Bronzová koruna (TV film)
1994 Narcisový dům (TV film)
1993 Zelený rytíř (TV film)
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
1989 Království stromů (TV film)
1988 Kouzelnice od Křídového potoka (TV film)
Zlatý copánek (TV film)
1987 Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko (TV film)
1986 Pavouk se smaragdovýma očima (TV film)
Statečný Azmun (TV film)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (12)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace