foto

Oleg Malyšev

  • nar. 18.9.1978 (41 let)
    Novgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kogda ja brošu piť (TV film)
2014 Besslavnyje pridurki

TV seriály

2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (E02)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2016 Šef (TV seriál)
Prestupnyj umysel (S04E05)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Inspektor Kuper (TV seriál)
Inkassatory (S02E06)
2014 Az vozdam (TV seriál)
Inyje (TV seriál)
Ljubov govorit (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Pulja dlja ochotnika (S08E05)
2013 Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Poligon (S01E08)
V lesu (S01E07)
Ochotnik (S01E04)
další epizody (4)
Razvědčicy (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Robin Gudy (S02E14)
2012 Gruz (TV seriál)
Karpov (TV seriál)
Perevorot (S01E14)
Gosti iz prošlogo (S01E13)
Lesnik (TV seriál)
Čužije (S02E03)
2011 Šaman (TV seriál)
Vračebnaja tajna (S01E04)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Spasti akademika: Časť 2 (S02E02)
Spasti akademika: Časť 1 (S02E01)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sekretnaja ťurma (S05E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky