foto

Lupita Lara

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Infamia
1980 Oficio de tinieblas
1975 La mafia amarilla
1974 Canción de Navidad (TV film)
1973 Morirás con el sol (Motociclistas suicidas)
1970 Quelite, El

TV seriály

2014 La Gata (TV seriál)
2012 Un refugio para el amor (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
2009 Hermanos y detectives (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
2007 Tiempo final (TV seriál)
2006 Amar sin límites (TV seriál)
Mundo de fieras (TV seriál)
2005 Osudové setkání (TV seriál)
2003 Bajo la misma piel (TV seriál)
Tu historia de amor (TV seriál)
2002 Otra, La (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1998 Soñadoras (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1995 Paloma, La (TV seriál)
1994 Más allá del puente (TV seriál)
1992 De frente al sol (TV seriál)
1990 Amor de nadie (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1976 Bandidos del río frío, Los (TV seriál)
1973 Nosotros los pobres (TV seriál)
1971 Cristo negro (TV seriál)
1968 Juventud divino tesoro (TV seriál)
Rosario (TV seriál)
1967 Amor sublime (TV seriál)
1963 Secreto, El (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky