foto

Peter Gardiner

  • nar. 8.7.1968 (52 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Život není peříčko, zlato
2018 Jimmy Jones
2015 Audition
2012 Hamilton: V zájmu státu
2010 Drahá Alice
2008 Angel
Krasoplavci
2007 Gangster
2005 Harryho dcery
1999 Nezkrotná touha
1997 Little City
1995 Älskar älskar inte
1992 De giriga (TV film)

TV seriály

2020 Top Dog (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2019 Filip och Mona (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2012 Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Lifetime (E05)
2007 Leende guldbruna ögon (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)

Dokumentární

1998 (TV film)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky