foto

Éva Bata

  • nar. 1987
    Kecskemét, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 BÚÉK
2017 O těle a duši
2015 Zběsilci
2010 Metamorphosis: Immersive Kafka
2009 Átváltozás
2007 8
2006 A macska szerepe a francia irodalomban

TV seriály

2019 A mi kis falunk (TV seriál)
Az ellenjelölt (S04E05)
A zebra (S04E04)
A defibrillátor (S04E03)
další epizody (7)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A verseny (S03E05)
Bolondok napja (S03E04)
A lőgyakorlat (S03E03)
další epizody (13)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky