foto

Éva Bata

  • nar. 1987
    Kecskemét, Maďarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O těle a duši
2010 Metamorphosis: Immersive Kafka
2009 Átváltozás
2007 8
2006 A macska szerepe a francia irodalomban

TV seriály

2018 A mi kis falunk (TV seriál)
Az esküvő (S02E08)
PINT (S02E07)
A népszámlálás (S02E06)
další epizody (8)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace