foto

Éva Tímár

  • nar. 12.10.1940 (78 let)
    Siklós, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Buhera mátrix
2001 Pizzás
1997 Balekok és Banditák
1996 Szamba
1993 Anna filmje
Nikdy nezemřeme
1985 Filadelfská atrakce
Villanyvonat (TV film)
Zsákutca (TV film)
1984 A megbízható úriember (TV film)
Ty zatracený živote
1982 Vérrokonok (divadelní záznam)
1981 Tartuffe (divadelní záznam)
1979 Setkání s Markem
1978 Vakáció a halott utcában (TV film)
1977 Kisfiúk és nagyfiúk (TV film)
1976 Hátország (TV film)
1975 Öt nap háború nélkül (TV film)
1974 Ösbemutató (TV film)
1973 A csodadoktor (TV film)
1972 A legszebb férfikor
1970 Házassági évforduló (TV film)
1968 Kötelék
1966 Az első esztendő
Dnes večer mám premiéru
Viharban (TV film)
1965 Gyerekbetegségek
1964 Váltás (TV film)
1961 Zkušební jízda
1960 Atentát
1959 Játék a szerelemmel

TV seriály

2019 A mi kis falunk (TV seriál)
A tabletta (S03E07)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
Bolondok napja (S03E04)
A titokra fény derül (S03E01)
Az esküvő (S02E08)
další epizody (7)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (5)
2009 Tűzvonalban (TV seriál)
A titkosszolgálat megköszöni (S03E07)
1984 Linda (TV seriál)
A szatír (S01E01)
1980 Dva výstřely z pistole (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Host

TV pořady

2010 Hogy volt!? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace