foto

Zoltán Bezerédi

  • nar. 18.7.1955 (64 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Megtört szív
Parázs a szívnek
Szerepzavar
Trezor
2017 Brazilci
Hetedik alabárdos
2015 Remény
2009 Prima Primavera
Rózsaszín sajt
2007 Overnight
2004 Világszám!
2002 Előre!
Perlasca (TV film)
2000 Meseautó
1999 Hippolyt
1998 Vášeň
Ámbár tanár úr
1997 A miniszter félrelép
1994 A kert (TV film)
1990 Fehér kócsagok (TV film)
Magyar rekviem
1989 Groteszk (TV film)
1988 Küldetés Evianba
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája
1987 Deník pro mé lásky
Malom a pokolban
Micike és az Angyalok (TV film)
Valčík na banánové slupce
1986 C.k. dezertéři
Férfi és nő (TV film)
1985 Hermelin (TV film)
Hány az óra, Vekker úr?
Salva pro černého buvola
1984 Hrát za každou cenu
Ty zatracený živote
1982 A tökfilkó (TV film)
Beze stopy
1979 Vypůjčený domov

TV seriály

2019 Alvilág (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (7)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A verseny (S03E05)
A disznóvágás (S03E02)
A népszámlálás (S02E06)
další epizody (4)
Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
2014 Hacktion (TV seriál)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
1996 Éretlenek (TV seriál)
A pornókazetta (S02E13)
A bogár (S02E12)
Egy kis késedelem (S02E11)
další epizody (13)
1995 Éretlenek (TV seriál)
Mindent vagy semmit (S01E13)
Hazudj igazat (S01E12)
A meglepetés (S01E11)
další epizody (12)
Patika (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
další epizody (7)
1994 Patika (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1993 Privát kopó (TV seriál)
Zsarolni veszélyes (E05)
Öngyilkos gyilkosságok (E04)
Félelem ára (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky