foto

Gábor Dióssy

  • nar. 1954
    Miskolc, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A nagy dobás
Špatné básně
2017 Hetedik alabárdos
2016 Képzeletbeli Barátok Klubja (studentský film)
2007 Decameron 2007
2005 Antik
2004 Dealer
2003 Houština
2002 Szerelem utolsó vérig
2001 Anarchisták
2000 Nincsen nekem vágyam semmi
uristen@menny.hu
1996 Caligula

TV seriály

2019 A mi kis falunk (TV seriál)
A mobilfogorvos (S04E02)
A katalógus (S03E08)
Egynyári kaland (TV seriál)
Elterelés (S04E08)
Anyák és apák (S04E07)
Vissza a városba (S04E06)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
Az esküvő (S02E08)
PINT (S02E07)
A karantén (S02E03)
další epizody (4)
Tóth János (TV seriál)
A mészárlás (S02E23)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A körforgalom (S01E06)
2014 Hacktion (TV seriál)
Kard és kehely (S06E02)
2012 Munkaügyek (TV seriál)
Sajtónyilvános nap (S01E06)
2002 Linda (TV seriál)
A piros dáma (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace