foto

István Eiben

  • nar. 21.12.1902
    Budapešť, Rakousko-Uhersko
  • zem. 23.10.1958 (55 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1959 Vzhůru po šikmé ploše
1958 Csendes otthon
1957 Külvárosi legenda
Mese a 12 találatról
1956 Dollárpapa
1955 Malé světlé
1954 Ami megérthetlen
Příbuzní
1953 Első fecskék
1952 Na hranici dvou světů
Probuzená píseň
1951 Paní Déryová
Čest a sláva
1950 Kateřina se vdává
Úri muri
1949 Janika
Mágnás Miska
1948 Poslední hradní pán
1947 Fehér vonat
Könnyű múzsa
1946 Hazugság nélkül
1945 A tanítónő
Vihar után
1944 Afrikai vőlegény
Ez történt Budapesten
Kalotaszegi Madonna
1943 Anyámasszony katonája
Fény és árnyék
Késő
Menekülő ember
Rákóczi nótája
Tilos a szerelem
Zenélő malom
Éjjeli zene
1942 Halálos csók
Házasság
Katyi
Kísértés
Négylovas hintó
1941 Bob herceg
Dankó Pista
Egy tál lencse
Egy éjszaka Erdélyben
Elnémult harangok
Lesz, ami lesz!
Lángok
Miért?
Néma kolostor
Szűts Mara házassága
Végre...
1940 Férjet keresek
Földindulás
Hazajáró lélek
Igen vagy nem?
Jöjjön elsején
Semmelweis
Tóparti látomás
1939 5 óra 40
A miniszter barátja
A varieté csillagai
Lidé z varieté
Toprini nász
Áll a bál
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Azurexpress
Beszállásolás
Cifra nyomorúság
Elcserélt ember
Její husar
Magdát kicsapják
Marika
Péntek Rézi
Roxy und das Wunderteam
Szegény gazdagok
Uz Bence
Zlaté srdce lékařky
1937 3:1 a szerelem javára
A 111-es
A férfi mind őrült
Családi pótlék
Hol alszunk vasárnap?
Mirča uličník
Mámi
Mária nővér
Pesti mese
Rád bízom a feleségem
Sein letztes Modell
Édes a bosszú!
1936 A nagymama
Az aranyember
Barátságos arcot kérek
Kde skřivánek zpívá
Légy jó mindhalálig
Nászút féláron
Én voltam!
Évforduló
1935 Az új földesúr
Ball im Savoy
Budai cukrászda
Ez a villa eladó
Köszönöm, hogy elgázolt
Liebesträume
Malá mamička
Szerelmi álmok
Viereinhalb Musketiere
1934 Az új rokon
Búzavirág
Egy éj Velencében
Emmy
Ida regénye
Lila akác
Mindent a nöért!
Márciusi mese
Peter
Špatný konec vše napraví
1933 ...und es leuchtet die Pußta
A bor
Iza néni
Kísértetek vonata
Manévry lásky
Rakoczy-Marsch
Ítél a Balaton
1932 A vén gazember
Csókolj meg, édes!
Marie, propuštěná z morálních důvodů
Piri mindent tud
Repülő arany
1931 A kék bálvány
Asszonyszelidítő
Hyppolit a lakáj
1929 Mária növér
Tavasz a viharban
1928 Aggyisten, Biri!
Zsuzsanna é a vének
1925 A cigány
1924 Hazudik a muzsikaszó
1923 Az egyhuszasos lány
1922 Lady Violette
1921 New-York express kábel
1920 A 111-es
A lélekidomár
A sárga árnyék
Little Fox
Névtelen vár
Végszó
1919 Sappho
Twist Olivér
1918 99
Az ezredes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky