foto

Sándor Pethes

  • nar. 28.5.1899
    Košice, Rakousko-Uhersko
  • zem. 29.6.1981 (82 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Doktor nikdo (TV film)
Slunovrat (TV film)
1978 Váljunk el! (TV film)
1977 Az ész bajjal jár (TV film)
1973 Úhor
1972 Běž, aby tě chytili
1971 Ahoj, bráško!
1970 Kétszer egy nem mindig kettő (TV film)
Okouzlující
Történelmi magánügyek
1968 Isten óvd a királyt (TV film)
Vrabec je taky pták
1967 Az OP-ART kalap (TV film)
Az özvegy és a százados
Egy, kettő, három (TV film)
Nem várok holnapig...
Társasjáték (TV film)
Édes és keserű
1966 Titkok éjszakája (TV film)
És akkor a pasas...
1965 Két találkozás (TV film)
1962 Poslední večeře
1961 Alba Regia
Jó utat autóbusz
1960 Buď dobrý až do smrti
Choditi po trávniku je dovoleno
Dvě patra štěstí
Nabídka k sňatku
1959 Bezesná léta
Devětatřicátá brigáda
1958 Jaká to noc!
Železný květ
1957 A nagyrozsdási eset
Mese a 12 találatról
Na císařův rozkaz
O půlnoci
1956 Student Gábor
Tanár úr, kérem...
1955 Böske
Liliomfi
Láska v kočáře
Poslední hodiny
Zvláštní znamení žádné
1954 Fel a fejjel
Költözik a hivatal!
Pro 14 životů
1953 Den hněvu
Panika
1952 Civil na hřišti
1950 Lúdas Matyi
1949 Mágnás Miska
Žhavé lány
1948 Poslední hradní pán
1945 Vihar után
1944 Gazdátlan asszony
II. magyar kívánsághangverseny
Magyar sasok
Szerelmes szívek
Sárga kaszinó
1943 A "28"-as
A láp virága
Aranypáva
Jómadár
Késő
Legény a gáton
Maske in Blau
Megálmodtalak
Orient Express
Sziámi macska
Tilos a szerelem
1942 A régi nyár
A tökéletes család
Alkalom
Annamária
Behajtani tilos!
Estélyi ruha kötelező
Férfihűség
Gentryfészek
Házasság
Katyi
Kádár kontra Kerekes
Kölcsönkért férjek
Szíriusz
Tavaszi szonáta
Éjfélre kiderül
1941 A kegyelmes úr rokona
Balkezes angyal
Egy csók és más semmi
Egy tál lencse
Havasi napsütés
Háry János
Juuj! Nem kell megijedni!
Néma kolostor
Szűts Mara házassága
Tanec s císařem
Vissza az úton
Végre...
Édes ellenfél
Életre ítéltek!
1940 A nőnek mindig sikerül
A szerelem nem szégyen
Férjet keresek
Göre Gábor visszatér
Hazajáró lélek
Igen vagy nem?
Jöjjön elsején
Mindenki mást szeret
Párbaj semmiért
Sok hűhó Emmiért
Így játsztok ti
1939 5 óra 40
A varieté csillagai
Bors István
Halálos tavasz
Hat hét boldogság
Hölgyek előnyben
Magyar Feltámadás
Nem loptam én életemben
Pénz áll a házhoz
Szervusz, Péter!
Süt a nap
Tökéletes férfi
Vadrózsa
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A hölgy egy kissé bogaras
A leányvári boszorkány
A papucshös
Az ember néha téved
Azurexpress
Beszállásolás
Borcsa Amerikában
Döntő pillanat
Elcserélt ember
Két fogoly
Magdát kicsapják
Pillanatnyi pénzzavar
Piros bugyelláris
Rozmaring
Szegény gazdagok
Tizenhárom kislány mosolyog az égre
Varjú a toronyórán
1937 A 111-es
A férfi mind őrült
Családi pótlék
Hotel Kikelet
Pesti mese
Pogányok
Rád bízom a feleségem
Segítség, örököltem!
1936 A nagymama
Az okos mama
Havi 200 fix
Három sárkány
Légy jó mindhalálig
Pókháló
Szenzáció!
Évforduló
1935 A csúnya lány
A királyné huszárja
Budai cukrászda
Elnökkisasszony
Ez a villa eladó
Halló, Budapest!
Iglói diákok
Köszönöm, hogy elgázolt
Szent Péter esernyője
Szerelmi álmok
1934 Az új rokon
Búzavirág
Ida regénye
Lila akác
Meseautó
Mindent a nöért!
1933 Kísértetek vonata
1932 Marie, propuštěná z morálních důvodů
1931 A kék bálvány
A szép Pongrátzné krinolinja
Füst
1930 Csak egy kislány van a világon
Nevető Budapest
1929 Biller Irén mulat
1927 Átok vára
1926 Rongyosok
1924 Csak nővel ne!

TV seriály

1981 A névtelen vár (TV seriál)
Katalin vagy Thémire (E05)
Petőfi (TV seriál)
Deákpályám (E02)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
1974 Tvrďáček a bramborový nos (TV seriál)
A tettes lépre megy (E03)
1972 Černé město (TV seriál)
Szeszélyes gondviselés (E07)
Egy szál rózsa (E06)
Az áruló (E05)
další epizody (5)
1971 Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
Bözsi és a többiek (TV seriál)
Érettségi találkozó (E03)
1970 Örjárat az égen (TV seriál)
Episode 4 (E04)
1968 Kincskereső kisködmön (TV seriál)
A körtemuzsika (E01)
1967 Tüskevár (TV seriál)
Búcsú a berektől (E08)
Nyaralás feltételekkel (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky