foto

Viktor Gibárti

  • nar. 14.9.1978 (41 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Good morning
2016 Tranzitidő (TV film)
2011 Team Building
2003 Föpróba

TV seriály

2014 Hacktion (TV seriál)
Túlcukrozva (S06E12)
Szemrebbenés nélkül (S06E11)
Rózsák és fegyverek (S06E10)
další epizody (8)
2013 Hacktion (TV seriál)
A nyughatatlan (S05E12)
Vissza az iskolapadba (S05E11)
A diagnózis (S05E08)
další epizody (20)
2012 Hacktion (TV seriál)
A csótány (S03E13)
Patthelyzet (S03E11)
A sápadt Madonna (S03E10)
další epizody (31)
2011 Hacktion (TV seriál)
Túszhelyzetben (S01E11)
Hekusok és spionok (S01E10)
Bizalomkör (S01E09)
další epizody (11)

Dokumentární

2019 Szigorúan titkos

TV pořady

Esti beszélgetés Müller Péterrel (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Lamm

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky