foto

Dixie Linder

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Coalition (TV film)
London Road
2013 Popelka v pasti
2012 Rozbitý svět
2004 Fešák Churchill
Třináctá komnata
2001 Martins, The
1999 Válečná zóna
1997 Bent
1996 Burn Your Phone

TV seriály

1985 Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace