foto

Dieter Pochlatko

  • nar. 6.6.1943 (76 let)
    Graz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
Der Trafikant
Tatort - Glück allein (TV film)
2017 Alt, aber Polt (TV film)
Die Notlüge
Wir töten Stella
2016 Bergfried (TV film)
2015 Jack
Supersvět
2013 Polt. (TV film)
2011 Dýchat
Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
Vielleicht in einem anderen Leben
2010 Heimat zu verkaufen (TV film)
Oda az igazság
Teorie chaosu (TV film)
Zkouška odvahy (TV film)
2009 Flores negras
Geliebter Johann, Geliebte Anna (TV film)
2008 Liebe für Fortgeschrittene (TV film)
Ten život je tvůj (TV film)
2007 Der geköpfte Hahn
Franz Fuchs - Ein Patriot (TV film)
2006 Klimt
Místo činu: Rodinná záležitost (TV film)
Ohrfeige, Die (TV film)
Svatba mého manžela (TV film)
2005 Blackout Journey
Margarete Steiff (TV film)
Místo činu: Spící kráska (TV film)
2004 Konkurs se smrtí
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
Schwabenkinder (TV film)
2002 Rocco
Wasserfälle von Slunj, Die (TV film)
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau
Geboren in Absurdistan
Geheimnis der Gärten, Das (TV film)
Hart im Nehmen (TV film)
Mumie smrti (TV film)
Probieren Sie's mit einem Jüngeren (TV film)
1998 Joint Venture
1997 Bernhardiner & Katz (TV film)
Laura (TV film)
1996 Der Bockerer II - Österreich ist frei
1995 Die Fernsehsaga - Eine steirische Fernsehgeschichte (TV film)
1994 Höhenangst
Im Schatten des Führers
1990 Fleischwolf

TV seriály

2012 Es kommt noch dicker (TV seriál)
2005 Die Country Kids aus der Steiermark (TV seriál)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unter Blinden - Das extreme Leben des Andy Holzer
2013 Franz Antel - Meister der Unterhaltung
Hoch hinaus (TV film)
Universum History (TV seriál)
2012 Shadows from my Past
2011 Vlci v Černobylu (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace