foto

Nikolaus Wisiak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2011 Dýchat
Tatort - Lohn der Arbeit (TV film)
2003 Elisabeth II.

Dokumentární

2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)
Orte der Kindheit (TV seriál)
Universum History (TV seriál)
2012 Bergwelten (TV seriál)
Ve stopách Šerpů (TV film)
2011 Vlci v Černobylu (TV film)
2009 Hitlerovi hrdinové (TV seriál)
2008 Balkan Express (TV seriál)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
1987 Universum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace