foto

Ákos Kőszegi

  • nar. 23.9.1960 (59 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bab Berci kalandjai - A csodapatika
Trezor
X. - Smazáno ze systému
2017 1 hexameter
Egyjátékos mód - vyp.
Karpáti
2016 Halj már meg!
2014 Bernský vyslanec
Manivejce: Pomsta tvrďáka
2013 Velký sešit
2007 8
A kísértés (TV film)
2002 Ének a csodaszarvasról
2001 Skleněný tygr
1992 István király (TV film)
1985 A vén bakancsos és fia, a huszár (TV film)
1984 Csendélet (TV film)

TV seriály

2018 Tóth János (TV seriál)
Szellemjárás (S02E39)
Gyász (S02E32)
Placebo (S02E30)
další epizody (17)
2017 Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
A befektető (S01E39)
Rács mögött (S01E38)
další epizody (33)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
Rabmadarak (E05)
Kísértetkastély (E04)
další epizody (5)
2009 Hajónapló (TV seriál)
1995 Öregberény (TV seriál)
Berényburger (S03E03)
Püspökkenyér (S03E02)
A feleség (S03E01)
1994 Öregberény (TV seriál)
Az alapítvány (S02E12)
A vadászat (S02E10)
Csirkevész (S02E09)
další epizody (10)
1993 Öregberény (TV seriál)
A kampány (S01E06)
A kölcsön (S01E05)
A gróf úr (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2016 A lehetetlen határán - magyar parasportolók - vyp.
2013 Csendes gyarmatosítók - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky