foto

Iván Kapitány

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Az utolsó vacsora
2011 Keleti pu. (TV film)
2010 Skleněný tygr 3
2001 Skleněný tygr

TV seriály

2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
Rabmadarak (E05)
Kísértetkastély (E04)
další epizody (6)
1995 Éretlenek (TV seriál)
A szökevény (S01E04)
A végrendelet (S01E03)
A kölcsön visszajár (S01E02)
další epizody (4)

TV pořady

1996 Áloműzők (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Kölcsönlakás
2018 Megtört szív
2014 A láthatatlan seb
Idegenek (TV film)
2006 Kútfejek
2001 Skleněný tygr

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Bosszú (E04)
Exfeleség (E03)
Védett tanú (E02)
další epizody (4)
A mi kis falunk (TV seriál)
Az ellenjelölt (S04E05)
A zebra (S04E04)
A defibrillátor (S04E03)
další epizody (7)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A verseny (S03E05)
Bolondok napja (S03E04)
A lőgyakorlat (S03E03)
další epizody (13)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (8)
2015 Kossuthkifli (TV seriál)
Mandulás gyász (E06)
Rabmadarak (E05)
Kísértetkastély (E04)
další epizody (6)
2012 Szájhősök (TV seriál)
2002 Limonádé (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Megtört szív
2014 A láthatatlan seb
Idegenek (TV film)
2006 Kútfejek
2001 Skleněný tygr

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Bosszú (E04)
Exfeleség (E03)
Védett tanú (E02)
další epizody (4)
A mi kis falunk (TV seriál)
Az ellenjelölt (S04E05)
A zebra (S04E04)
A defibrillátor (S04E03)
další epizody (7)
2018 A mi kis falunk (TV seriál)
A verseny (S03E05)
Bolondok napja (S03E04)
A lőgyakorlat (S03E03)
další epizody (13)
2017 A mi kis falunk (TV seriál)
A riválisok (S01E08)
A pókernap (S01E07)
A körforgalom (S01E06)
další epizody (8)
2012 Szájhősök (TV seriál)
2011 Mindenböl egy van (TV seriál)
2002 Limonádé (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Jófiúk (TV seriál)
Bosszú (E04)
Exfeleség (E03)
Védett tanú (E02)
další epizody (4)
A mi kis falunk (TV seriál)
Az ellenjelölt (S04E05)
A zebra (S04E04)
A defibrillátor (S04E03)
další epizody (5)
2018 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2017 Válótársak (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (4)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)

Střihačská filmografie

TV seriály

1995 Éretlenek (TV seriál)
A szökevény (S01E04)
A végrendelet (S01E03)
A zálog (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky