foto

Doug Llewelyn

  • nar. 26.11.1938 (81 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Řeč peněz
1996 Bad Hair Day: The Videos
1995 Ice Cream Man
1989 Vánoční prázdniny
1984 Glitter (TV film)
1980 Malý okruh přátel
1979 Hanging by a Thread (TV film)
1976 Všichni prezidentovi muži

TV seriály

2003 Style Court (TV seriál)
1998 Cousin Skeeter (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1996 Homeboys in Outer Space (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Eerie, Indiana (TV seriál)
Hi Honey, I'm Home (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Video kompilace

2003 'Weird Al' Yankovic: The Ultimate Video Collection (video kompilace)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky