foto

Fumihiko Tačiki

  • nar. 29.4.1961 (59 let)
    Nagasaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 DTC Jukemuri džundžó hen from High & Low
2017 Bungó Stray Dogs: Hitori Ajumu
2016 Meitantei Conan: Episode one – Čiisaku natta meitantei (TV film)
One Piece Film Gold
2015 Big Order
2014 Tamačina love story
2013 Gaččaman
Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
2012 Evangelion šin gekidžóban: Q
One Piece Film Z
2011 Asobi ni iku jo!: Asobi ni oide
Gekidžóban Sengoku Basara: The Last Party
Higurashi no naku koro ni Kira
OOO, Den-O, All Riders: Let's Go Kamen Riders
Queen's Blade: Ucukušiki tóšitači
Saijúki gaiden
Tales of Symphonia: The Animation – Sekai tógó hen
2010 Tales of Symphonia: The Animation – Tethe'alla Hen
Toki o Kakeru Shojo
Trigun: Rachot v Badlands
2009 Evangelion šin gekidžóban: Ha
Final Fantasy VII: On the Way to a Smile - Episode: Denzel
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Gekidžóban Gegege no Kitaró: Nippon bakurecu!!
Hells
Lucky Star OVA
Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2007 Evangelium: 1.11 Monstrum
Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Tales of Symphonia The Animation
2006 Eiga Crayon Šin-čan: Densecu o jobu odore! Amigo!
Gekidžóban Bleach: Memories of Nobody
2005 Bleach: The Sealed Sword Frenzy
Kirameki Project
2004 Angel Blade Punish!
Be-Bop High School (TV film)
Devilman
Ghost in the Shell 2: Innocence
2003 Inujaša: Tenka hadó no ken
Mazinkaiser: Šitó! Ankoku daišógun
Odoru pokemon himicu kiči
Shin hokuto no ken
2002 Angel Blade
Angelique: Twin Collection
Kikó heidan J-Phoenix PF Lips šótai
Kókó tekken den Tough: Round 1
Kókó tekken den Tough: Round 2
Kókó tekken den Tough: Round 3
2001 Angelique: Seiči jori ai o komete
Lupin sansei: Alcatraz Connection (TV film)
Mahó júgi
Mazinkaiser
Meitantei Conan: Tengoku e no Count Down
2000 A.Li.Ce
Angelique: Široi cubasa no memoire
Crayon Šin-čan: Araši o jobu Jungle
1999 Čóšin hime Dangaizer 3
1998 F
1997 Crayon Šin-čan: ankoku tamatama daicuiseki
Jungle de ikó!
Vampire Hunter
Šinseiki Evangelion gekidžóban: The End of Evangelion
Šinseiki Evangelion gekidžóban: Ši to šinsei
1996 Ganso bakurecu hunters
Jikū bōken Nūmamonjā
Shadow Skill – Eigi
Tóšinden
1995 Hadžimari no bókenšatači: Legend of Crystania
Lupin sansei: Kutabare! Nostradamus
Rakušó! Hyper doll
Shadow Skill – Eigi
Totsuzen! Neko no kuni banipal witt
1994 Guskó Budori no denki
1993 Iria: Zeiram the Animation
1992 Bannō bunka nekomusume
Talking Head
1990 Be-Bop High School
Lupin sansei: Hemingway paper no nazo (TV film)
1988 Kidó keisacu Patlabor
1987 Daimadžú gekitó: Hagane no oni
Digital Devil Story: Megami tensei
Jigoku no banken: akai megane
Project A-Ko 2: Daitokudži zaibacu no inbó
Warau hjóteki
1986 Arion
Kjóšoku sókó Guyver
1983 Crusher Joe

TV seriály

2019 Kengan Ašura (TV seriál)
2018 Idolmaster Side M: Wake atte mini! (TV seriál)
2017 Idol džihen (TV seriál)
Isekai šokudó (TV seriál)
2016 Amanču! (TV seriál)
Berserk (TV seriál)
Big Order (TV seriál)
Bungó Stray Dogs (TV seriál)
Fukigen na Mononokean (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Musaigen no Phantom World (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
2015 Angel Heart (TV seriál)
Battle Spirits: Burning Soul (TV seriál)
Cyborg 009 vs. Devilman (TV seriál)
Kekkai sensen (TV seriál)
Přehlídka smrti (TV seriál)
Ušio to Tora (TV seriál)
2014 Barakamon (TV seriál)
Captain Earth (TV seriál)
2013 Bakumatsu gijinden Roman (TV seriál)
Gifú dódó!! Kanecugu to Keidži (TV seriál)
High School DxD New: Gekkó kótei no Excalibur (TV seriál)
Mijakawake no kúfuku (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
Ore no imóto ga konna ni kawaii wake ga nai. (TV seriál)
Sekai de ichiban tsuyoku naritai! (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
2012 Arcana Famiglia: La Storia della Arcana Famiglia (TV seriál)
Campione! Macurowanu kamigami to kami koroši no maó (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Učú kjódai (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
Level E (TV seriál)
Madži de wataši ni koi šinasai!! (TV seriál)
Mawaru Penguindrum (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
2010 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
Arakawa Under the Bridge*2 (TV seriál)
Asobi ni iku jo! (TV seriál)
Dóbucu kankjó kaigi (TV seriál)
Heartcatch Precure! (TV seriál)
Hjakka rjóran: Samurai Girls (TV seriál)
Ore no imōto ga konna ni kawaii wake ga nai (TV seriál)
Tegami bači: Reverse (TV seriál)
Ókamikakuši (TV seriál)
2009 Bakemonogatari (TV seriál)
Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Kamen Rider Decade (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu: Purezza (TV seriál)
Queen's Blade: Gjokuza o cugu mono (TV seriál)
Queen's Blade: Ruró no senši (TV seriál)
Sóten kóro (TV seriál)
Zan Sajonara zecubó sensei (TV seriál)
2008 Blassreiter (TV seriál)
Hakaba Kitaró (TV seriál)
Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
Kamen no Maid Guy (TV seriál)
Kannagi (TV seriál)
Kemeko Deluxe! (TV seriál)
Mičiko to Haččin (TV seriál)
Nogizaka Haruka no himicu (TV seriál)
Yatterman (TV seriál)
Zettai Karen Children (TV seriál)
2007 Deltora Quest (TV seriál)
Džúšin enbu: Hero Tales (TV seriál)
El Cazador de la bruja (TV seriál)
GR -Giant Robo- (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Gjakkjó burai Kaidži: Ultimate Survivor (TV seriál)
Koi suru tenši Angelique: Kagajaki no ašita (TV seriál)
Lucky Star (TV seriál)
Rocket Girls (TV seriál)
Seirei no moribito (TV seriál)
Transformers: Animated (TV seriál)
Wangan Midnight (TV seriál)
Šinreigari: Ghost Hound (TV seriál)
2006 Aria the Natural (TV seriál)
Binchō-tan (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
Klub společníků óranské střední (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
Zegapain (TV seriál)
2005 Basilisk: Kóga ninpó čó (TV seriál)
Dívka z Pekla (TV seriál)
SoltyRei (TV seriál)
Trinity Blood (TV seriál)
2004 Aqua Kids (TV seriál)
Black Jack (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Cukujomi: Moon Phase (TV seriál)
Girls Bravo - first season (TV seriál)
Grenadier: Hohoemi no senši (TV seriál)
Hikari to mizu no Daphne (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Keroro gunsó (TV seriál)
Kita e: Diamond Dust Drops (TV seriál)
Kurau: Phantom Memory (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Samurai Champloo (TV seriál)
Čódžúšin Gravion Zwei (TV seriál)
2003 Ašita no Nadja (TV seriál)
E's Otherwise (TV seriál)
Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Gungrave (TV seriál)
Kino no tabi: The Beautiful World (TV seriál)
Kjógoku Nacuhiko: Kósecu hjaku monogatari (TV seriál)
Sakigake!! Cromartie kókó (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
Texhnolyze (TV seriál)
2002 Digimon - hranice (TV seriál)
Džúni kokuki (TV seriál)
Honó no Mirage (TV seriál)
Kókaku kidótai: Stand Alone Complex (TV seriál)
Naruto (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Čódžúšin Gravion (TV seriál)
2001 Dennou Boukenki Webdiver (TV seriál)
Džikú bókenki Zentrix (TV seriál)
Geneshaft (TV seriál)
Král Šamanů (TV seriál)
Mahó senši Louie (TV seriál)
Noir (TV seriál)
Super GALS! Kotobuki Ran (TV seriál)
Z.O.E Dolores, i (TV seriál)
Čičča na juki cukai Sugar (TV seriál)
2000 Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
NieA under 7 (TV seriál)
1999 Arc the Lad (TV seriál)
Colorful (TV seriál)
Eden's Bowy (TV seriál)
Heppoko džikken Animation Excel Saga (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Power Stone (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Turn A Gundam (TV seriál)
Zoids (TV seriál)
1998 Džikú tantei Genši-kun (TV seriál)
Eat-Man '98 (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
Mahó no stage Fancy Lala (TV seriál)
Master Keaton (TV seriál)
Serial Experiments: Lain (TV seriál)
Sexy Commando gaiden: Sugoi jo!! Masaru-san (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
Weiß kreuz (TV seriál)
1997 Elf o karu monotači II (TV seriál)
Hareluja II Boy (TV seriál)
Haunted Junction (TV seriál)
Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
1996 Elf o karu monotači (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Kaikecu Zorro (TV seriál)
Tenkú no Escaflowne (TV seriál)
Šónen Santa no daibóken (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
Sekai no chūshin de "ai" o sakenda kemono (E26)
Owaru sekai (E25)
Saigo no shisha (E24)
další epizody (13)
1995 Ai tenshi densetsu Wedding Peach (TV seriál)
Kuma no Pútaró (TV seriál)
Tobe! Isami (TV seriál)
Šinseiki Evangelion (TV seriál)
Shito, shinnyū (E13)
Kiseki no kachi wa (E12)
Seishishita yami no naka de (E11)
další epizody (13)
1994 Blue Seed (TV seriál)
Mahódžin guruguru (TV seriál)
Šin Cutey Honey (TV seriál)
英雄凱伝モザイカ (TV seriál)
1993 Júša tokkjú Might Gaine (TV seriál)
Kidó senši V Gundam (TV seriál)
Slam Dunk (TV seriál)
Šippú! Iron Leaguer (TV seriál)
1992 Calimero (TV seriál)
Crayon Šin-čan (TV seriál)
Čódendó Robo Tecudžin nidžúhačigó FX (TV seriál)
1990 Mumínci (TV seriál)
1989 Ahiru no Quack (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Ginga eijú densecu (TV seriál)
1987 Anime Sandžúši (TV seriál)
1986 Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Dirty Pair (TV seriál)
Kidó senši Z Gundam (TV seriál)
Nindža senši Tobikage (TV seriál)
1984 Giant Gorg (TV seriál)
1983 Seisenši Dunbine (TV seriál)
1981 Urusei jacura (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky