foto

Sofja Šutkina

  • nar. 3.12.1993 (27 let)
    Perm, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Serdce Parmy
2018 Sila obstojatělstv (TV film)
2015 Veďma
2013 Čestné pionýrské

TV seriály

2018 Kalbimin Sultanı (TV seriál)
Matrjoška (TV seriál)
Na kraju (TV seriál)
2017 Bračnyje igry (TV seriál)
Koroleva "Margo" (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
2016 Gdě živjot Naděžda? (TV seriál)
Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky