foto

Jevgenij Širikov

  • nar. 14.7.1988 (32 let)
    Vologda, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kapitan Gollivud
2017 Jabločko ot jabloňki (TV film)
Možno mně těbja obňať? (TV film)
Ni za čto ně sdamsja (TV film)
Vtoraja molodosť (TV film)
2016 Zlaja šutka (TV film)
2014 Čempiony

TV seriály

2020 Za pervogo vstrečnogo (TV seriál)
2019 Pryžok Bogomola (TV seriál)
Vernis v Sorrento (TV seriál)
Zamok iz peska (TV seriál)
2018 Dožiť do ljubvi (TV seriál)
Ispravlennomu veriť (TV seriál)
Solomennyj ženich (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (23)
2017 Bračnyje igry (TV seriál)
Dvojnaja žizň (TV seriál)
Krylja Pegasa (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Provincialnaja Madonna (TV seriál)
2016 Vtoroje zrenije (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky