foto

Pavel Krajnov

  • nar. 28.1.1985 (35 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Barabáš
Ilinskij rubež
2016 Cena izmeny (TV film)
2006 Vlkodav z kmene Šedých psů
1988 Sluha

TV seriály

2018 Iskuplenije (TV seriál)
Klub obmanutych žen (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Graf Montěněgro (E05)
2017 Bělovodě. Tajna zatěrjannoj strany (TV seriál)
Komanda B (TV seriál)
Maškin dom (TV seriál)
Versija (TV seriál)
Šram (TV seriál)
Šubert (TV seriál)
2016 Tainstvennaja strasť (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
2015 Korabl 2 (TV seriál)
Okryljonnyje (TV seriál)
Solnce v podarok (TV seriál)
2014 Korabl (TV seriál)
2013 Cena ljubvi (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Geněral (S01E08)
2012 Maryna Rošča (TV seriál)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
2011 Bez pravil (TV seriál)
2010 "Alibi" na dvoich (TV seriál)
2007 Pautina (TV seriál)
Lovuška (S01E01)
2005 Persona non grata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky