foto

Stephanie Niznik

  • nar. 20.5.1967
    Bangor, Maine, USA
  • zem. 23.6.2019 (52 let)
    Encino, California, USA

Biografie

Celým menom Stephanie Lynne Niznik, narodená 20.5.1967 v meste Bangor, štát Maine, USA. Je americká filmová, televízna a divadelná herečka, medzi divákmi známa hlavne ako Nina Feeneyová zo seriálu Everwood (2002). Okrem tejto roly si herečka zahrala v seriáloch ako Doktorka Quinnová, Prípad pre Samanthu, Cesta do neznáma, JAG, Frasier, Traveler či Diagnóza: Vražda. Takisto hrala v akčnej dráme Vanishing Son či v dramatickom seriáli Life Is Wild. Objavila sa aj vo filmoch Star Trek IX : Vzbura či Útek do raja.

Marian "Miagy" Pisarcik

Herecká filmografie

Filmy

2009 The Twenty
2001 Mimo zákon
Pavouci 2
Taurus (TV film)
1999 Kdekoli, jen ne tady
1998 Emmino přání (TV film)
Orbit
Peklo (TV film)
Star Trek IX: Vzpoura
1996 Božská lest
1994 Ztracený syn (TV film)
Útěk do ráje

TV seriály

2009 Ztraceni (TV seriál)
Malý princ (S05E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
V kleci (S06E12)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Two Ministers (S02E09)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Hon na predátora (S06E17)
2007 Traveler (TV seriál)
The Tells (E05)
Život v divočině (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Odvrácená strana života 2/2 (S03E23)
Odvrácená strana života 1/2 (S03E22)
2006 Everwood (TV seriál)
Everwood navždy - 2. část (S04E22)
Everwood navždy - 1. část (S04E21)
Sbohem, lásko (S04E20)
další epizody (10)
2005 Everwood (TV seriál)
Líp tě poznat (S04E09)
Měj se, sbohem (S04E08)
Možnost volby (S04E07)
další epizody (17)
2004 Everwood (TV seriál)
Potřeba vědět (S03E10)
Reflex (S03E09)
I nejlepší plány selhávají (S03E07)
další epizody (14)
2003 Everwood (TV seriál)
Slepá víra (S02E06)
Východ versus Západ (S02E04)
Starší bratr (S02E03)
další epizody (12)
2002 Everwood (TV seriál)
Pohádka díkůvzdání (S01E11)
Je přítomen lékař? (S01E10)
Dokud nás smrt nerozdělí (S01E08)
další epizody (8)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Bludná planeta (S01E17)
1998 Případ pro Sam (TV seriál)
Touha (S03E02)
1997 JAG (TV seriál)
Zmizení (S03E06)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Nejžádanější muž (S04E04)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Domácí ošetřovatelka (S12E05)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Frasier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky