foto

Zsigmond Móricz

  • nar. 29.6.1879
    Tiszacsécse, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 4.9.1942 (63 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 A fekete bojtár (TV film) - kniha
2013 A galamb papné (TV film) - kniha
2012 Pillangó (TV film) - kniha
2011 Nebeský ptáček (TV film) - kniha
2008 A Hortobágy legendája - kniha
2006 Rokonok - kniha
2005 Kivilágos kivirradtig (TV film) - kniha
1993 A fáklya (TV film) - kniha
1989 Groteszk (TV film) - kniha
1987 Koldus Napóleon (TV film) - kniha
1986 Míg új a szerelem (TV film) - kniha
1979 Forró mezők (TV film) - kniha
1978 Nem élhetek muzsikaszó nélkül - kniha
1977 Bovári úr (TV film) - kniha
1976 Chudobka - kniha
1972 Házasságtörés (TV film) - kniha
1971 Pillangó (TV film) - kniha
1966 Barbárok - kniha
1965 Az asszony beleszól (TV film) - kniha
Csiribiri (TV film) - kniha
1960 Buď dobrý až do smrti - kniha
1958 A török és a tehenek - kniha
Osamělá - kniha
1957 Kis Samu Jóska - kniha
1954 Ami megérthetlen - kniha
Příbuzní - kniha
1950 Úri muri - kniha
1949 Žhavé lány - kniha
1943 Kerek Ferkó - kniha
Sári bíró - kniha
1942 Szép csillag - kniha
1937 Hortobagy - kniha
1936 Légy jó mindhalálig - kniha
Nem élhetek muzsikaszó nélkül - kniha

TV seriály

1971 Rózsa Sándor (TV seriál) - kniha
Episode 12 (E12) - kniha
Episode 11 (E11) - kniha
Episode 10 (E10) - kniha
další epizody (12)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Kismadár (TV film) - divadelní hra
1941 Sárga rózsa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace