foto

Márta Fónay

  • nar. 24.9.1914
    Vác, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 22.11.1994 (80 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Fűszer és csemege (TV film)
1983 Néma levente (TV film)
1982 Glória (TV film)
1981 Ztřeštěná rodinka
1980 A stiglic (TV film)
Bolondnagysága (TV film)
Fekete rózsa (TV film)
Gulliver az óriások országában (TV film)
1979 Zelený dvůr
1978 A Zebegényiek (TV film)
1977 Pokušení
Sir John Falstaff (TV film)
1974 Krémes (TV film)
Turecké kopí
1973 A csodadoktor (TV film)
Az 1001. kilométer (TV film)
Csalódások (TV film)
Kouzelný kožíšek
1972 A tűz balladája (TV film)
Az ajtó (TV film)
1971 Együtt
Ember a vízben (TV film)
Mraveniště
Čardášová princezna
1970 Csak egy telefon
Hatholdas rózsakert
Uborkafa (TV film)
1969 Mluvící plášť
Vítejte, pane majore
1968 Valaki csenget (TV film)
1967 Az OP-ART kalap (TV film)
1966 Kakuk Marci nagy szerencséje (TV film)
1965 Az asszony beleszól (TV film)
Kristóf, a magánzó (TV film)
Kár a benzinért
Sárkányeresztés
1964 Zálety krále Matyáše
1963 A hírlapíró és a halál (TV film)
A szélhámosnö
Egyiptomi történet
Mici néni két élete
1962 Amíg holnap lesz
Manželství na dostatečnou
1961 Liják
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
A megfelelö ember
Buď dobrý až do smrti
Choditi po trávniku je dovoleno
Nabídka k sňatku
Rangon alul
Virrad
1959 Játék a szerelemmel
Láska ve čtvrtek
Pěšky do nebe
Szombattól hétfőig
1958 Csendes otthon
Dáždnik svätého Petra
Jaká to noc!
Pachatel neznámý
1957 A nagyrozsdási eset
Dvě přiznání
Külvárosi legenda
1956 Az eltüsszentett birodalom
Az élet hídja
Dollárpapa
Nem igaz
Slavnostní večeře
Tanár úr, kérem...
1955 Láska v kočáře
Poslední hodiny
1954 Fel a fejjel
Költözik a hivatal!
Příbuzní
1953 Bouchni do stolu
Dobrý příklad
Kicsik-nagyok öröme
Krejcárek
Panika
Péntek 13
1952 Bouře
1951 A selejt bosszúja
Osvobozená země
1950 Lúdas Matyi
1949 Janika
Mágnás Miska
Žhavé lány
1948 Poslední hradní pán
Požár
1944 Idegen utakon
1942 A harmincadik
Kétezerpengős Férfi
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
Azurexpress
Magdát kicsapják
Megvédtem egy asszonyt
Tizenhárom kislány mosolyog az égre
1937 3:1 a szerelem javára
Viki

TV seriály

1988 A védelemé a szó (TV seriál)
1987 Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
Eltáncolt üzenetek (S03E01)
1986 Kiváncsi Fáncsi (TV seriál)
1984 Különös házasság (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1982 A 78-as körzet (TV seriál)
Győzelem (E06)
Az öregekért (E05)
Festés-mázolás (E03)
další epizody (4)
Vodouch a jeho kamarádi (TV seriál)
A kandicsrák kincsei (S02E03)
1980 Mekk Elek az ezermester (TV seriál)
1978 Csúzli (TV seriál)
Varjúdombi meleghozók (TV seriál)
1977 Hungária kávéház (TV seriál)
1975 Odpověď (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 1 (E01)
1972 Zenés TV színház (TV seriál)
Černé město (TV seriál)
A gyanú (E01)

Host

TV pořady

1990 Majdnem Szilveszter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace