foto

Anton Noori

  • nar. 23.4.1975 (44 let)
    Waidhofen an der Ybbs, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Der Wächter
Herzjagen (TV film)
Nevrland
2018 Cops
2015 Šaman
2014 Poslední tanec
2013 Černá díra (TV film)
2011 Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Na prahu osmdesátky
Postcard Mafia
Relapse Impossible
2010 22:43
2008 Murder Mystery
2005 Ainoa
2004 Die dritte Minute
Šedá zóna

TV seriály

2013 CopStories (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Die Waffen nieder! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky