foto

Christoph Kornschober

  • nar. 19.3.1979 (40 let)
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Starověká šifra zkázy (TV film)

TV seriály

2007 Ahornallee (TV seriál)
2005 Julie, cesta ke štěstí (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Österreich wählt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace