foto

Vivianne Bánovits

  • nar. 29.8.1990 (29 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Házasságtörés (TV film)
2018 Nyitva
X. - Smazáno ze systému
2017 1945
Pappa pia
2016 Donkey Xote
2015 A fekete bojtár (TV film)
2014 A tanú (TV film)
2013 A galamb papné (TV film)
2012 Pillangó (TV film)

TV seriály

2018 Egynyári kaland (TV seriál)
Kis utazás (S03E03)
Ami tilos (S03E02)
Nyúlszezon (S03E01)
2017 Tóth János (TV seriál)
Aminek ki kell jönnie (S01E24)
Egynyári kaland (TV seriál)
Bálkirálynők (S02E04)
Nem is tudod, hogyan fáj (S02E03)
2016 Holnap tali! (TV seriál)
2015 Fapad (TV seriál)
Retorzió (E21)
2013 Munkaügyek (TV seriál)
Közhasznú munka (S02E10)
2012 Hacktion (TV seriál)
A bukás (S02E14)
A bosszú anatómiája (S02E13)
Aki bújt, aki nem (S02E12)
další epizody (4)

Divadelní záznam

2016 Ecc-pecc kimehetsz (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky