foto

Marina Orlova

  • nar. 25.3.1986 (33 let)
    Pjatigorsk, Stavropolský kraj, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Frank and Ava
Headgame
Odnaždy v Amerike, ili Čisto russkaja skazka
2016 Hello! I'm a Producer of Woody Allen
2013 Weekend
2009 Passažirka
2007 Naturščica

TV seriály

2017 Advokat (TV seriál)
Po mestam stojať (S09E10)
Otčajanije (S09E09)
2012 Pod prikrytijem (TV seriál)
2010 Interny (TV seriál)
Něvidimki (TV seriál)
Odin bezzabotnyj uik-end (E54)
2009 Barvicha (TV seriál)
Margoša (TV seriál)
2008 Rodnyje ljudi (TV seriál)
Žarkij ljod (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Universal-loto (S02E03)
2007 Atlantida (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky