foto

Piotr Żurawski

  • nar. 14.10.1985 (32 let)
    Bytom, Slaskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
2017 Přes kosti mrtvých
2016 Kamper
2015 Karbala
2014 Hardkor Disko
Kebab a horoskop
Město 44
2013 Leszczu
Stacja Warszawa
Život je úžasný
2011 Příběhy z chladírny
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)

TV seriály

2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (9)
2014 Struggle for Life (TV seriál)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 11 (S04E11)
2012 Lekarze (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2010 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Nowa (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace