foto

Piotr Żurawski

  • nar. 14.10.1985 (32 let)
    Bytom, Slaskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Přes kosti mrtvých
2016 Kamper
2015 Karbala
2014 Hardkor Disko
Kebab a horoskop
Město 44
2013 Leszczu
Stacja Warszawa
Život je úžasný
2011 Příběhy z chladírny
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)

TV seriály

2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 9 (E09)
další epizody (9)
2014 Czas honoru. Powstanie (TV seriál)
Struggle for Life (TV seriál)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 11 (S04E11)
2012 Lekarze (TV seriál)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
1920. Wojna i milosc (TV seriál)
2010 Nowa (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace