foto

Piotr Żurawski

  • nar. 14.10.1985 (34 let)
    Bytom, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ciemno, prawie noc
Interior
Legiony
Marcel
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Trenérova dcera
2017 Přes kosti mrtvých
2016 Kamper
2015 Karbala
2014 Hardkor Disko
Kebab a horoskop
Město 44
2013 Leszczu
Stacja Warszawa
Život je úžasný
2011 Příběhy z chladírny
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)

TV seriály

2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (9)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Kuzyn (E13)
Zacznijmy od nowa (E12)
Podróż sentymentalna (E11)
další epizody (11)
2014 Sama słodycz (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Struggle for Life (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
Księżycowy zabójca (S06E10)
Lekarze (TV seriál)
W zgodzie ze sobą (S04E12)
Czas honoru (TV seriál)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
Noc poślubna (S07E09)
Kanały (S07E08)
další epizody (7)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S04E11)
2012 Lekarze (TV seriál)
Kłamstwo ma wiele twarzy (S01E07)
Czas honoru (TV seriál)
Kartka na murze (S05E03)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Do broni (E09)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Nowa (TV seriál)
Porachunki (E05)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Plac Napoleona (E01)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (12)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
další epizody (10)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
Spotkania (S01E10)
další epizody (7)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zemsta (S01E11)

Dokumentární

2019 Marek Edelman ...i była miłość w Getcie
2014 Varšavské povstání - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky