foto

Adam Fidusiewicz

  • nar. 18.2.1985 (35 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marynarz w Łodzi
2001 Pouští a pralesem (TV film)

TV seriály

2019 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Figiel (S21E05)
2018 Dom pełen życia (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2017 Brudny Henryk (TV seriál)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 9 (E09)
další epizody (7)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
další epizody (8)
Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Sekretny układ (S14E11)
2014 The Passing Bells (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
Noc poślubna (S07E09)
další epizody (11)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky