foto

Kveta Stražanová

  • nar. 10.5.1942 (76 let)
    Zemianske Kostoľany, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • ŠTÁTNE DIVADLO
    KOŠICE
    Hlavná 58
    042 77 Košice

Herecká filmografie

Filmy

1998 Drahí príbuzní (TV film)
1995 Medzivojnová kaviareň (TV film)
1994 Medveď (TV film)
Spiaca krásavica a Železný princ (TV film)
1993 Vodníkova svadba (TV film)
1989 O Dobrote (TV film)
Prameň živej vody (TV film)
1988 Patent na život (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
1987 Dom žien (TV film)
1986 Kométa (TV film)
1985 Henrich VIII. (TV film)
Přitažlivost výšky (TV film)
Žena (TV film)
1984 Kde vtáci nespievajú (TV film)
Črepy prinášajú šťastie (TV film)
1982 Johanka (TV film)
1981 Fénix
Richtársky tanec (TV film)
1980 Hodiny
1979 Múdra Jana (TV film)
1978 Ak to ktokoľvek z vás prežije (TV film)
Krutá ľúbosť
Poéma o svedomí I., II.
1977 Priateľka mojej dcéry (TV film)
Vianočné oblátky (TV film)
1976 Desať percent nádeje
Krátký život
Tereza (TV film)
1975 Sebechlebskí hudci
Stretnutie
1974 Deň, ktorý neumrie
Do zbrane, kuruci!
Okuliare (TV film)
1973 Milionár (TV film)
Skrytý prameň
1972 Ďaleko je do neba
1969 Ester (TV film)
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1967 Bezvýznamná žena (TV film)
1966 Cintorín hrdze (TV film)
Frndolína (TV film)
1963 Tvár v okne
1962 Tam za lesem

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
1978 Nech žije deduško (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace