foto

Kveta Stražanová

  • nar. 10.5.1942 (77 let)
    Zemianske Kostoľany, Slovenský stát

Herecká filmografie

Filmy

2019 Loli paradička
1998 Drahí príbuzní (TV film)
1995 Medzivojnová kaviareň (TV film)
1994 Medveď (TV film)
Spiaca krásavica a Železný princ (TV film)
1993 Vodníkova svadba (TV film)
1990 Augiášov chliev (TV film)
1989 O Dobrote (TV film)
Prameň živej vody (TV film)
1988 Patent na život (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)

Diskuze k tvůrci (1)

    • 7.5.2013  22:44

    Uživatel kosticka7 smazal svůj příspěvek.

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace