foto

Jozef Stražan

  • nar. 11.5.1943 (77 let)
    Bratislava, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nevestine šaty (TV film)
1998 Drahí príbuzní (TV film)
1997 V tôni doliny (TV film)
1996 Nové poriadky (TV film)
Smutný valčík (TV film)
1995 ...kone na betóne
Medzivojnová kaviareň (TV film)
1994 Medveď (TV film)
1993 Porucha (TV film)
Vodníkova svadba (TV film)
1992 Oneskorené kvety (TV film)
1991 Kamenárske rozprávky (TV film)
1990 Augiášov chliev (TV film)
Dvor bez slnka (TV film)
Nebeská sláva (TV film)
Študent (TV film)
1989 Figliar Pedro (TV film)
O Dobrote (TV film)
1988 Chvastúň (TV film)
Dary malej víly (TV film)
Kariéra (TV film)
Patent na život (TV film)
Rúcho pána Balzaca (TV film)
Vo všetkom je matematika (TV film)
Čierne diery (TV film)
1987 Dobrý deň, Afinogén (TV film)
Pekelná dlažba (TV film)
Rok čo rok (TV film)
1986 Svetlá nad prístavom (TV film)
1985 Akcia Skippy (TV film)
Henrich VIII. (TV film)
Najkrajší strom (TV film)
1984 Komisár Erno (TV film)
1983 72 stupňov pod nulou (TV film)
Smútok na rukáve (TV film)
1982 Bungalov (TV film)
Johanka (TV film)
Tajomstvo dračej steny (TV film)
1981 Richtársky tanec (TV film)
1979 Múdra Jana (TV film)
1978 Odviate cesty (TV film)
1977 Eva Caroline (TV film)
1975 O múdrej pekárovej žene (TV film)
Sebechlebskí hudci
1974 Operácia Raketa (TV film)
1971 Hľadači svetla
1965 Obchod na korze

TV seriály

2016 Zoo (TV seriál)
Episode 72 (E72)
Episode 71 (E71)
Episode 70 (E70)
další epizody (24)
1981 Bocianie hniezdo (TV seriál)
1971 V tieni vlkov (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Quo vadis (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1980 Stretnutie v Prešove (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky