foto

Dan Povenmire

  • nar. 18.9.1963 (55 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
2003 Museum Scream
My Generation G... G... Gap

TV seriály

2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Mladí a divocí (S05E18)
Ruperte, kde jsi? (S05E09)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Zlo přichází do Quahogu (S05E03)
Nelítostný souboj (S04E22)
Peterova sportovní kariéra (S04E20)
2005 Griffinovi (TV seriál)
Peterova televize (S04E14)
Brian na ženění (S04E07)
2002 Griffinovi (TV seriál)
Jak je nutné míti Weinsteina (S03E22)
Cesta do Evropy (S03E20)
Brian toká, Peter kvoká (S03E17)
2001 Griffinovi (TV seriál)
Hrdina Chris (S03E12)
Škeble, domov náš (S03E04)
2000 Griffinovi (TV seriál)
Cesta na Rhode Island (S02E13)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
2004 Hare and Loathing in Las Vegas
2003 Museum Scream
1993 Psycho Cop 2

TV seriály

2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2013 Phineas & Ferb (TV seriál)
Mise Marvel (S04E22)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1993 Rocko's Modern Life (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
1990 Road Lawyers and Other Briefs
1989 Holky na obzoru

TV seriály

2019 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
The Speech and Debate League of Death and Destruction Cross Town Explosion Event (S02E32)
First Impressions (S02E31)
Cavendish (S02E30)
další epizody (6)
2018 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Ride Along Little Doggie (S02E26)
Adventure Buddies (S02E25)
The Dog Who Knew Too Much (S02E24)
další epizody (26)
2017 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
A Christmas Peril (S01E36)
Milo Murphy's Halloween Scream-A-Torium! (S01E35)
Fungus Among Us (S01E34)
další epizody (26)
2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Wilder West (S01E10)
Worked Day (S01E09)
Smooth Opera-tor (S01E08)
další epizody (10)
2015 Phineas & Ferb (TV seriál)
Last Day of Summer (S04E48)
Act Your Age (S04E47)
2014 Phineas & Ferb (TV seriál)
Doof 101 (S04E46)
Tales from the Resistance: Back to the 2nd Dimension (S04E45)
The Inator Method (S04E43)
další epizody (15)
2013 Phineas & Ferb (TV seriál)
Steampunx (S04E29)
Cheers for Fears (S04E28)
Face Your Fear (S04E27)
další epizody (27)
2012 Phineas & Ferb (TV seriál)
Happy New Year! (S04E02)
For Your Ice Only (S04E01)
Blackout! (S03E62)
další epizody (37)
2011 Phineas & Ferb (TV seriál)
A Phineas and Ferb Family Christmas (S03E27)
Ferb Latin (S03E26)
Lotsa Latkes (S03E25)
další epizody (27)
2010 Take Two with Phineas and Ferb (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
Candace Gets Busted (S02E65)
Make Play (S02E64)
Rollercoaster: The Musical! (S02E63)
další epizody (28)
2009 Phineas & Ferb (TV seriál)
Phineas and Ferb Christmas Vacation! (S02E37)
Atlantis (S02E36)
What Do It Do? (S02E35)
další epizody (37)
2008 Phineas & Ferb (TV seriál)
Unfair Science Fair Redux (Another Story) (S01E47)
Unfair Science Fair (S01E46)
Phineas and Ferb Get Busted! (S01E45)
další epizody (45)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
Lawn Gnome Beach Party of Terror (S01E02)
Rollercoaster (S01E01)
1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
The Speech and Debate League of Death and Destruction Cross Town Explosion Event (S02E32)
First Impressions (S02E31)
Cavendish (S02E30)
další epizody (6)
2018 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Ride Along Little Doggie (S02E26)
Adventure Buddies (S02E25)
The Dog Who Knew Too Much (S02E24)
další epizody (26)
2017 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
A Christmas Peril (S01E36)
Milo Murphy's Halloween Scream-A-Torium! (S01E35)
Fungus Among Us (S01E34)
další epizody (26)
2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
Wilder West (S01E10)
Worked Day (S01E09)
Smooth Opera-tor (S01E08)
další epizody (10)
2015 Phineas & Ferb (TV seriál)
Last Day of Summer (S04E48)
Act Your Age (S04E47)
2014 Phineas & Ferb (TV seriál)
Doof 101 (S04E46)
Tales from the Resistance: Back to the 2nd Dimension (S04E45)
Noc oživlých lékárníků (S04E44)
další epizody (16)
2013 Phineas & Ferb (TV seriál)
Steampunx (S04E29)
Cheers for Fears (S04E28)
Face Your Fear (S04E27)
další epizody (27)
2012 Phineas & Ferb (TV seriál)
Happy New Year! (S04E02)
For Your Ice Only (S04E01)
Blackout! (S03E62)
další epizody (37)
2011 Phineas & Ferb (TV seriál)
A Phineas and Ferb Family Christmas (S03E27)
Ferb Latin (S03E26)
Lotsa Latkes (S03E25)
další epizody (27)
2010 Phineas & Ferb (TV seriál)
Candace Gets Busted (S02E65)
Make Play (S02E64)
Rollercoaster: The Musical! (S02E63)
další epizody (28)
2009 Phineas & Ferb (TV seriál)
Phineas and Ferb Christmas Vacation! (S02E37)
Atlantis (S02E36)
What Do It Do? (S02E35)
další epizody (37)
2008 Phineas & Ferb (TV seriál)
Unfair Science Fair Redux (Another Story) (S01E47)
Unfair Science Fair (S01E46)
Phineas and Ferb Get Busted! (S01E45)
další epizody (45)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
Lawn Gnome Beach Party of Terror (S01E02)
Rollercoaster (S01E01)

Host

TV pořady

2009 Shark Tank (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace