foto

Juraj Hrčka

  • nar. 29.5.1980 (39 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Juraj sa narodil 29.5.1980 v Bratislave. Navštevoval Konzervatórium a vyštudoval Vysokú školu múzických umení. V roku 2002 sa stal členom Divadla Andreja Bagara v Nitre.

Tento slovenský herec má na konte niekoľko filmov a seriálov, no uprednostňuje divadlo. Sám hovorí, že v štúdiu za mikrofónom sa cíti ako doma. Svoj hlas prepožičal aj Udatnému kuriatku či zajacovi v Alici v krajine zázrakov.

V divadle sme ho mohli vidieť ako kohúta v predstavení Adam Šangala, účinkoval aj v Petrovi Panovi či v Testosteróne. Čo sa týka filmov, známe sú napríklad Z kapsy rozprávkára, Želary, O ľuďoch a čarodejníkoch, Ako som prežil či Kriminálka Staré Mesto. Zahral si aj po boku Petra Marcina a to v sitkome Normálna rodinka, a v Ordinácii v ružovej záhrade, kde hral vozíčkara Dávida.

Annamária "LondonGirl" Závodníková

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sviňa
2019 Malá ríša
Voda (studentský film)
2017 Únos
2015 Nirria (amatérský film)
Sedmero krkavců
2014 Martini Shot (studentský film)
Prvá posledná (studentský film)
2013 Colette
Orfeova pieseň (studentský film)
Zem je guľatá (studentský film)
2012 Happy3Friends (studentský film)
2011 Poslední dny Ľudovíta Štúra (studentský film)
2010 Aj kone sa hrajú (TV film)
2003 Želary
2002 Kvet šťastia (TV film)
1999 O ľuďoch a čarodejníkoch (TV film)
Z kapsy rozprávkara (TV film)
1998 Amine emlékezete (TV film)
1997 Tu žijú levy (TV film)
1996 Zlodejka (TV film)
1994 Doloroso (TV film)
Pod vŕbou (TV film)
1993 Afrodita (TV film)
Hon na čarodejnice (TV film)

TV seriály

2020 Bola raz jedna škola (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
Hniezdo (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Posledná otvorená kaviareň (E14)
2019 Delukse (TV seriál)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (6)
2018 Hotel (TV seriál)
Inšpektor (E03)
Sestričky (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Nová nádej (E16)
Pravda (E15)
Čo zostane (E14)
další epizody (16)
Rex (TV seriál)
Výstrely na Rexa (E09)
2016 Zoo (TV seriál)
Episode 71 (E71)
Episode 70 (E70)
Episode 69 (E69)
další epizody (58)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Alica rodí (E06)
Tajné životy (TV seriál)
2014 Dr. Ema (TV seriál)
Svadba (E03)
Ochránci (TV seriál)
Vdova (TV seriál)
2013 Drahá tchýně (TV seriál)
Sila štatistiky (E11)
Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Sterilní pravda (E08)
Žena nikoho (E06)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ ztraceného syna (S01E06)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
2008 Normálna rodinka (TV seriál)
Obchod so šťastím (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tresky plesky (TV seriál)
2015 Piaty vesmír naľavo
1994 Smrek zo Zázrivej v Ríme (TV film) - vyp.

Divadelní záznam

2014 Kukura (divadelní záznam)
Tri prasiatka (divadelní záznam)
2005 Adam Šangala (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky