foto

Richard Van Vleet

  • nar. 19.1.1942 (79 let)
    Denver, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Santa's Dog
2008 Ice Scream: The ReMix
2006 Padlí andělé
2005 Planting Melvin
2002 Bikini Planet
1989 Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (TV film)
1980 Dan August: The Jealousy Factor (TV film)
1973 Magician, The (TV film)
1972 Ben
Manhunter, The (TV film)
1970 Letiště
Young Country, The (TV film)
1969 Angel in My Pocket

TV seriály

1971 Cannon (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Room with a View / The Little Black Bag / The Nature of the Enemy (S01E02)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Burani v Hollywoodu

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Bikini Planet

Producentská filmografie

Filmy

2002 Bikini Planet

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky