foto

Tibor Vokoun

  • nar. 2.3.1956 (64 let)
    Trnava, Československo

Biografie

Narodil sa v Trnave. Vysokú školu múzických umení úspešne absolvoval v roku 1979. Už od štúdií na vysokej škole s výnimkou menších prestávok pôsobí v Trnavskom Divadle Jána Palárika.

Patril medzi aktivistov v zmysle zmeny politického režimu počas prevratu v Československu z roku 1989. V rokoch kedy neboli tak otvorené globálne možnosti, zabrdol aj do podnikateľskej oblasti a otvoril si na istý čas medzinárodnú zoznamovaciu agentúru. Túto skúsenosť považoval za prínosnú najme z hľadiska jazykových znalostí.

V súčasnosti ho väčšia časť divákov má možnosť vidieť účinkovať vo vedľajších úlohách slovenských kriminálnych seriáloch. Účinkuje taktiež ako známy dabingový herec.

Patrik "Patrik200s" x

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sviňa
2016 Zázračný nos (TV film)
2011 Čerešňový chlapec (TV film)
2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
2001 Zlatý chléb (TV film)
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
Čajová šálka lásky (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
1990 Tajomstvá pod viečkami (TV film)
1988 Dirigent (TV film)
1987 Úsmev diabla
1986 Čarbák (TV film)
1985 Sekera (TV film)
1982 Predčasné leto
1981 Dievča do dažďa (TV film)
Súdim ťa láskou
1980 Druhovia (TV film)
Děti zítřků
1979 Cnostný Metod
Rosný bod (TV film)
Veľký Mogul (TV film)
1978 A ako Alžbeta (TV film)
1977 Lavína (TV film)

TV seriály

2020 Hniezdo (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Láska na prvý pohľad (E01)
2018 Semafor (TV seriál)
Úsmevnú sústrasť (E10)
Bytová otázka (E09)
2017 Rex (TV seriál)
Smrtiace medvedíky (E10)
Za sklem (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Za sklem (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Zoo (TV seriál)
Episode 61 (E61)
Episode 60 (E60)
Episode 17 (E17)
další epizody (4)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
2013 Kolonáda (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Horúca krv (TV seriál)
Nevinní (TV seriál)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
Na dne (E29)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Kostřička (E01)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Bez východiska (E07)
V mene zákona (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1984 Povstalecká história (TV seriál)
Na život a na smrť (E07)
Hromy divo bijú (E06)
Vel'ký projekt (E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2019 Skutok sa stal

Divadelní záznam

2014 Vrátila sa raz v noci (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky