foto

Martin Mňahončák

  • nar. 28.9.1977 (40 let)
    Zborov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval herectví na VŠMU v Bratislavě. Zůstal na volné noze a stal se zakládajícím členem Túlavého divadla, hostoval v Slovenském národním divadle i ve Štúdiu L+S v Bratislavě. Několik let byl členem Moravského divadla v Olomouci. Ztvárnil menší postavu ve válečném dramatu režiséra Jona Avneta Uprisinga, účinkuje v různých televizních seriálech (Ordinácia v ružovej záhrade, Dr. Ludsky) a v dabingu.

Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2011 Viditelný svět
2001 Vzpoura (TV film)
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1999 Klietka (TV film)

TV seriály

2017 Pravá tvár (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Dr. Dokonalý (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
Druhý život (TV seriál)
Zlomok sekundy (TV seriál)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Případ petrolejového prince (S01E01)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
Odsouzené (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Sériový vrah (S01E09)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
Četnické humoresky (TV seriál)
Tizian (S03E08)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2016 Hádej můj věk (TV pořad)
2013 Naši ma zabijú (TV pořad)
2012 Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace