foto

Gloria Jordán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 La comadrita
1972 La criada bien criada
1969 La casa de las muchachas
Los juniors
1952 Noche es nuestra, La
1951 Burlada
Los amantes
Mi mujer no es mía
1946 Mujer contra mujer
1943 Cristóbal Colón

TV seriály

1995 Alondra (TV seriál)
1994 Más allá del puente (TV seriál)
1992 De frente al sol (TV seriál)
1990 Rostro en mi pasado, Un (TV seriál)
1989 Dulce desafío (TV seriál)
1973 Miserables, Los (TV seriál)
1969 Mi amor por ti (TV seriál)
1968 Mariana (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky